Clubul argentinian de fotbal Tigre a inventat reguli noi pentru fani. Care este motivul



028 апреля 2016
Foto:taringa.net
Clubul argentinian de fotbal Tigre a inventat reguli noi pentru fani. Conducerea acestuia a venit cu ideea ca suporterilor să le fie implementat sub piele un microcip cu ajutorul căruia persoanele vor putea intra în incinta stadionului. Scopul proiectului în cauză este identificarea suporterilor şi a evitarea incidentelor în tribune.
Clubul argentinian Atlético Tigre, din suburbia Buenos Aires-ului Victoria, vrea să ştie exact numele suporterilor care vin să asiste la meciuri. Conducerea acestuia a venit cu ideea ca suporterilor să li se permită accesul în stadion doar cu folosirea microcipurilor. Ele urmează a fi instalate sub piele. Oficialul clubului Ezequiel Rosino este primul voluntar, căruia i-a fost implementat gadget-ul electronic.
"Această campanie are drept scop sporirea pasiunii suporterilor. Fanii cântă mereu: 'Eu port clubul în mine, clubul este mereu în inima mea'. Aceste metafore pot fi auzite de mai multe ori. Noi am decis ca acest lucru să devină realutate. Eu, personal, port clubul în mine", a spus colaborator Tigre, Ezequiel Rosino.
În prezent şefii clubului testează noul sistem pentru accederea în stadion şi speră ca pe viitor mai mulţi suporteri vor deveni posesori de microcip.
Clubul de fotbal Tigre a fost fondat în 1902. În 114 ani de existenţă formaţia a devenit de două ori vicecampioană a Argentinei, în 2007 și 2008, şi finalistă a Cupei Sudamericane în 2012.
În ultima ediție de campionat al Argentinei, cea din 2015, Tigre a terminat pe locul 10.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑