Florin Prunea a răbufnit după ce Steaua a luat titlul la Iași: ”Anul viitor pun 10 milioane biletul la peluză”



028 мая 2015

**Florin Prunea a răbufnit după ce Steaua a luat titlul la Iași:** ”Anul viitor pun 10 milioane biletul la peluză”Florin Prunea, președintele executiv al CSMS Iași, s-a arătat dezamăgit că Steaua a câștigat titlul de campioană pe terenul echipei moldovene și spune că este inadmisibil ca spectatorii din tribune să-i înjure pe jucătorii săi la meciul cu roș-albaștrii, încheiat la egalitate, 0-0.

”Îmi pare rău că Steaua câștigă campionatul la Iași. Data viitoare, vă promit, dacă voi mai fi președinte la CSMS Iași, va fi 10 milioane de lei biletul la peluză. Să nu mai vină să ne înjure la noi acasă, să înjure jucătorii Iașiului și să-l înjure pe Prunea”, a răbufnit Prunea, la microfonul Digi Sport.

Oficialul echipei din Copou susține că ASA merita să câștige titlul și i-a transmis toată susținerea sa antrenorului ardelenilor, fostul său coechipier de la Dinamo, Liviu Ciobotariu. Mureșenii au pierdut, 1-2, meciul de pe teren propriu cu Oțelul Galați, disputat de la aceeași oră cu partida de la Iași.

„Băieții ăștia se simt aici de-ai casei. Și eu am aici 3 ani și jumătate. Am reușit să facem o echipă iubită de ieșeni. Îmi pare rău pentru Ciobi, merita să câștige campionatul. Noi ne-am făcut datoria”, a mai spus Prunea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑