Gălățenii au explicat cum au trimis titlul Stelei: ”Cei de la ASA ne-au spus că ne dau 4-0”



028 мая 2015

 

**VIDEO** Gălățenii au explicat cum au trimis titlul Stelei: ”Cei de la ASA ne-au spus că ne dau 4-0”

Alexandru Tudorie, atacantul de 19 ani al Oțelului, a contribuit decisiv la titlul câștigat de Steaua, după ce a marcat, în meciul cu ASA Târgu Mureș, pentru 1-1, în minutul 68 al partidei. Fotbalistul gălățean a dezvăluit la finalul partidei că motivarea sa și a coechipierilor săi a venit din disprețul și desconsiderarea jucătorilor lui ASA.

”Ne-au spus: ”Chiar dacă o să jucați o să vă dăm 4-0” și cred că asta ne-a motivat mai mult. Au avut o grămadă de ocazii la 1-1 și puteau să câștige ei titlul, dar au ratat, noi am marcat și aia e fost tot.

Cine ar fi meritat să câștige titlul? Dacă Steaua e campioană, probabil Steaua, nu? Conducerea nu e alături de noi, nu am mai primit bani, suntem cu moralul la pământ. Eu sunt bucuros că am marcat și a câștigat echipa mea, că s-a întâmplat să câștige și Steaua titlul datorită mie, asta e”, a declarat Tudorie, în direct la Digi Sport, la finalul meciului.

Fotbalistul Oțelului a vorbit și despre planurile de viitor ale gălățenilor, retrogradați în liga secundă.

„Se vrea promovarea din sezonul viitor, dar cu ce jucători? Că nu știu cine mai rămâne aici, neplătit. Fără bani nu poți ține nici jucători de liga a treia. Poate dacă jucam la începutul returului cum am făcut-o pe finalul sezonului, nu se ajungea aici”, a mai spus Tudorie.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑