Golden State Warriors se va bate cu Cleveland Cavaliers în marea finală a NBA



028 мая 2015

 

Golden State Warriors s-a calificat în marea finală a ligii nord-americane de baschet şi va juca în ultimul act al competiţiei după o pauză de 40 de ani. Echipa din California a învins cu 104-90 Houston Rockets şi s-a impus la general cu 4-1 în finala Conferinţei de Vest.

În marea finală, Golden State Warriors se va bate pentru trofeu cu formaţia Cleveland Cavaliers. 

Golden State Warriors nu a avut emoţii în partida de pe teren propriu cu Houston Rockets reuşind să câştige cel de-al cincilea meci din finala Conferinţei de Vest. Gazdele au pierdut doar primul sfert, iar la pauza mare conduceau cu 52-46.

Stephen Curry a avut o nouă prestaţie excelentă pentru Warriors, fiind cel mai bun marcator, cu 26 de puncte. Aproape de sfârşitul partidei, Clay Thompson a fost aproape de o accidentare gravă după ce a fost lovit de un adversar.

Thompson a continuat partida, iar Golden State Warriors s-a impus la final cu 104-90.

Astfel, Golden State Warriors s-a calificat în marea finală a campionatului nord-american de baschet pentru prima dată din 1975, când şi devenea campioană. În finală, echipa din California va întâlni Cleveland Cavaliers, iar primul meci este programat pentru patru iunie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑