Oţelul a decis campioana la Tg. Mureş: "Era important să părăsim Liga 1 cu demnitate şi cu onoare"



028 мая 2015

 

**VIDEO** Oţelul a decis campioana la Tg. Mureş:

Oţelul Galaţi şi-a luat la revedere de la Liga 1 cu o victorie care a decis campioana. Echipa lui Florin Marin s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la ASA Tg. Mureş şi a trimis titlul către Steaua, care a obţinut doar o remiză la Iaşi.

La finalul jocului, managerul sportiv al campioanei din 2011, Ovidiu Burcă, a declarat că era important ca Oţelul să părăsească prima ligă cu capul sus.

"Era important să părăsim Liga 1 cu demnitate, cu onoare şi să arătăm tuturor că am retrogradat nemeritat. Şi cred că am demonstrat acest lucru. În primul rând, e meritul antrenorului, căruia îi mulţumesc pe această cale pentru că a venit lângă noi într-un moment foarte dificil. Simt că am închegat un grup foarte unit şi că suntem aproape o familie", a spus Burcă.

Oficialul gălăţenilor a recunoscut că, în ciuda unui succes spectaculos, este trist pentru deznodământul campionatului.

"Sunt de două ori trist în această seară. În primul rând, pentru noi, că am retrogradat, în ciuda acestei victorii. În al doilea rând, pentru prietenii numeroşi pe care îi am la Târgu Mureş", a explicat Burcă.

Victoria de la Tg. Mureş a făcut-o campioană pe Steaua, însă Ovidiu Burcă este de părere că roş-albaştrii au cucerit al treilea titlu consecutiv fără a străluci.

"Steaua câştigă acest campionat oarecum fără glorie, dar, după tur, Steaua a avut foarte mult puncte avans. Cred că s-au relaxat prea devreme, toată lumea din jurul echipei a spus că acest campionat e deja câştigat", a încheiat Ovidiu Burcă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑