Brașovenii au contestat dreptul de joc al lui Pecanha: "Să vedem cum va reacționa FRF!"



028 июля 2014

Brașovenii **au contestat dreptul de joc al lui Pecanha:**

Petrolul a riscat duminică seară şi Răzvan Lucescu l-a titularizat în poartă pe brazilianul Pecanha, la Brașov, deși acesta se afla în aceeaşi situaţie a cartonaşelor ca și stelistul Sânmărtean, pe care Steaua nu s-a bazat cu Rapid, pentru a nu risca să piardă la "masa verde".

Concret, Pecanha a primit o suspendare de două jocuri după cartonașul roșu primit în penultima etapă a sezonului trecut, contra Stelei. El a ispăşit o etapă de pedeapsă în ultimul joc din campionat, contra Coronei Braşov, dar n-a fost folosit nici în optimile Cupei Ligii.

Alegând să-l folosească în această seară, petroliştii au calculat diferit față de stelişti, considerând şi meciul din Cupa Ligii ca fiind unul oficial, în care Pecanha a fost suspendat.

"Am făcut contestație, dar nici nu trebuia să facem noi asta. În acest caz, observatorul partidei trebuia să se autosesizeze. Vorbim de regulamentul disciplinar, articolul 42, acolo unde se spune că jucătorii eliminați își vor ispăși etapele de suspendare în campionatul românesc și în Cupa României. Noi trebuie să câștigăm cu 3-0, să vedem cum va reacția noua conducere a FRF", a declarat la Digi Sport Special preşedintele Braşovului, Constantin Zotta.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑