Italienii au găsit explicații pentru oscilațiile lui Tătărușanu: ”Nu știe limba, mai are nevoie de timp”



028 июля 2014

 

**VIDEO** Italienii au găsit explicații pentru oscilațiile lui Tătărușanu: ”Nu știe limba, mai are nevoie de timp”

Tătărușanu a fost nesigur pe durata primei reprize din amicalul cu Estudiantes, atunci când Fiorentina era să și primească un gol, după care în partea a doua și-a mai spălat din păcate.

Fiorentina participă, zilele acestea, la un turneu amical disputat în America de Sud. În primul test, disputat contra argentinienilor de la Estudiantes, Vincenzo Montella a mizat pentru prima dată integral și pe serviciile lui Ciprian Tătărușanu.

Fostul portar al Stelei, care a jucat și în amicalul cu Trentino (DETALII AICI), a fost pentru prima dată integralist, aceasta fiind de fapt opțiunea lui Montella. Antrenorul celor de la Fiorentina vrea să testeze așa cum trebuie portarii și tocmai de aceea fiecare dintre ei va avea oportunitatea de a juca un meci întreg în seria acestor amicale.

Primul care a primit o șansă a fost goalkeeperul naționalei, Ciprian Tătărușanu. Ex-stelistul a părut nesigur pe durata primelor 45 de minute, conform celor de la violanews.com. ”Tătă” a avut mai multe ieșiri pe sub minge, dar la una dintre ele argentinienii erau să marcheze. Noroc cu Gonzalo Rodriguez care a scos de pe linia porții lovitura de cap trimisă de unul dintre jucătorii celor de la Estudiantes.

În repriza a doua, Ciprian Tătărușanu și-a mai revenit și chiar s-a remarcat la un șut trimis de unul dintre atacanții argentinienilor, când a deviat în corner.

Cei de la violanews au acordat și note de la 1 la 3 jucătorilor lui Montella, iar Tătărușanu a primit cea mai mică notă, 1, alături de alți trei colegi. Totuși, tot italienii sunt cei care i-au găsit circumstanțe atenuante fotbalistului român.

Ei susțin că Tătărușanu nu știe bine limba italiană și că are probleme de comunicare cu restul colegilor, plus că are nevoie de timp pentru a înțelege tactica și stilul de joc al grupării viola.

Altfel, Ciprian Tătărușanu și-a ales numărul pe care-l va purta pe tricou. El a avut o dorință pe care a exprimat-o oficialilor clubului, și anume de a evolua cu același număr pe care l-a avut și la Steaua, adică 12.

Diriguitorii Fiorentinei au fost de acord, doar că sezonul trecut Cristiano Lupatelli (36 de ani) a fost cel care a deținut numărul și era nevoie și de acordul acestuia. Lupatelli, care momentan a fost păstrat în lot, a fost de acord, astfel că Tătărușanu va avea 12 pe spate.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑