Ghinion pentru Liverpool. Formaţia engleză a rămas fără doi jucători în turneul din SUA



028 июля 2014
FOTO: smh.com.au

Turneu cu ghinion pentru Liverpool. Echipa engleză a rămas fără doi jucători în timpul turneului de promovare din SUA. Englezul Adam Lallana s-a accidentat în timpul unui antrenament, iar francezul Loic Remy a picat testul medical şi nu a mai fost transferat de la QPR.

Liverpool nu a putut să se bucure din plin de transferul internaţionalului englez Adam Lallana. Mijlocaşul s-a transferat în această vară de la Southampton pentru suma de 30 de milioane de euro, dar s-a accidentat la genunchi la unul din primele antrenamente ale echipei desfăşurate în timpul turneului din SUA.

Clubul a anunţat că Lallana nu va avea nevoie de operaţie, dar va rata meciul de debut din campionat contra fostei sale echipe, Southampton, programat pe 17 august şi are şanse mici să iasă pe teren în partidele cu Manchester City şi Tottenham, din etapele următoare.

Aceasta nu este însă singura problemă a celor de la Liverpool. Internaţionalul francez Loic Remy a picat testul medical care a avut loc la Chicago. Medicii i-au depistat probleme la inimă, iar Liverpool a renunţat să-l mai transfere de la echipa londoneză Queens Park Rangers. Remy mai are trei ani de contract cu QPR, iar în ultimul sezon a fost împrumutat la Newcastle.

Pe 30 iulie, Liverpool va juca un amical cu marea rivală, Manchester City. Partida va avea loc pe stadionul Yankee, din New York, şi va fi ultima din cadrul turneului american.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑