Tudose a marcat "bijuteria" etapei la debutul în Ucraina: "Sunt foarte fericit de alegere"



028 июля 2014

 

După ce a jucat la Steaua și Dinamo, iar apoi s-a pregătit și cu Rapid, Alexandru Tudose a plecat din Liga 1. Fundașul român a ajuns în această lună în Ucraina, la Zakarpattia. 

La debutul în fotbalul din țara vecină, Tudose a ieșit jucătorul etapei și a marcat golul rundei inaugurale. Golul său contra celor de la Karpaty Lviv (de 2-2), i-a adus un punct trupei din Uzhhorod. 

"Sunt foarte fericit de alegerea făcuta, anume de venirea mea aici. Foarte fericit de acest debut. M-a impresionat publicul, modul cum ne-au susținut și cum s-au manifestat față de noi, au cântat imnul cred că din 10 în 10 minute, superb.

Și atmosfera la echipă este una foarte bună. Despre gol nu sunt multe de spus, este ceea ce mi-am dorit, să marchez, am simțit culoarul de șut și am tras cu încredere. Cu totul, un pas înainte în cariera mea.", a spus Alexandru Tudose, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Anul trecut, la Uzhhorod au jucat 4 români, însă în acest moment toți au plecat de la echipă: Marius Niculae, Răzvan Cociş, Alexandru Dandea și Cristian Oros.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑