Marica, protagonistul unui interviu realizat de UEFA: ”Picioarele fac ceea ce le spune mintea!”



028 июля 2014

 

**VIDEO** Marica, protagonistul unui interviu realizat de UEFA: ”Picioarele fac ceea ce le spune mintea!”

Ciprian Marica a fost protagonistul unui material realizat de UEFA în care a vorbit despre tehnicile pe care le folosesc atacanții în fața porții, dar și ce trebuie să facă un fotbalist când ajunge cu portarul advers față în față.

Cei de la UEFA au dedicat în secțiunea alocată antrenamentelor un interviu în care Ciprian Marica (28 de ani) își prezintă secretele și chiar le dă sfaturi puștilor care vor să ajungă fotbaliști de performanță.

Vârful turcilor de la Konyaspor a fost dezinvolt în fața camerelor de luat vederi. Îmbrăcat într-un echipament complet al echipei naționale a României, internaționalul a vorbit în germană, interviul fiind dublat apoi în engleză de cei de la UEFA.

”Atunci când mingea vine de pe stânga, cel mai ușor îmi este să trag cu dreptul. Îmi place să finalizez la colțul lung. Acestea sunt secretele mele când vine vorba de șuturi din unghiuri închise”, a spus Marica.

Atacantul a spus, mai apoi, și cum gândește el o fază în interiorul careului.

”Când te afli în careul de 16 metri sau chiar în cel mic trebuie să te gândești repede cum să faci ca să marchezi. Trebuie să anticipezi o mișcare, un detaliu care poate fi decisiv.

Totul depinde și de rapiditatea fazei, precum și de aglomerația din careu. Dacă nu trebuie să te grăbești, ai mai mult timp pentru a analiza unde să trimiți mingea, astfel încât să surprinzi portarul”, a mai spus Ciprian.

Într-un final, la rugămintea celor de la UEFA, Ciprian Marica le-a transmis un mesaj și tinerilor fotbaliști.

”Important este ca ei să aibă încredere în abilitățile lor, în ceea ce fac ei în fiecare zi. Apoi, totul pleacă de la gândire. Picioarele fac ce le spune mintea”, a conchis Marica.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑