Show excepţional în Air Race! Hannes Arch s-a impus în cea de-a patra etapă a competiţiei



028 июля 2014
foto: indiawires.com

O nouă competiţie excepţională Air Race! 12 piloţi s-au întrecut la Gdynia, Polonia, într-un concurs de slalom prin aer cu aeronave speciale, cu care au făcut acrobaţii la cel puţin 400 de kilometri pe oră. 

La cea de-a patra etapă a competiţiei Air Race, care s-a desfăşurat în Polonia, s-a impus austriacul Hannes Arch. Acesta l-a bătut pe campion mondial în exerciţiu, Paul Bonhomme.

"Mie îmi place să fiu cât mai rapid și tehnic, dar, fiind lider, nu am dorit să risc şi să-mi pierd avantajul", a spus învingătorul Hannes Arch.

Pe poziţia a treia s-a clasat britanicul Nigel Lamb. La fiecare etapă a Mondialului de Air Race piloţii câştigă puncte importante, iar cel care va acumula cele mai multe puncte la sfârşitul anului va deveni campion mondial. Câştigătorul etapei din Polonia, Hannes Arch a primit 12 puncte şi şi-a păstrat poziţia de lider în clasamentul general.

Competiţia Air Race este un slalom prin aer cu aeronave speciale în care piloţii trebuie să aibă reflexe excepţionale şi să poată face acrobaţii la cel puţin 400 de kilometri pe oră.

În acest sezon al Mondialului de Air Race s-au înscris 12 piloţi. Următoarea etapă este programată în Marea Britanie, pe 17 august, iar ultima competiţie din acest an este va avea loc 26 octombrie, în Austria.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑