EXCLUSIV Ultimele două ținte ale Rapidului! Giuleștenii vor să-i ia și pe Szekely și Dâlbea



028 июля 2014

**EXCLUSIV** Ultimele două ținte ale Rapidului! Giuleștenii vor să-i ia și pe Szekely și Dâlbea

Preluarea Rapidului de către omul de afaceri basarabean Valerii Moraru a mișcat lucrurile la nivelul lotului de jucători! După ce noul patron a asistat la meciul pe care giuleștenii l-au pierdut clar, scor 1-3 (DETALII AICI) contra Stelei, a devenit evident faptul că echipa nu este pregătită să facă față în Liga I.

După cum a promis imediat după meciul contra roș-albaștrilor, noul finanțator s-a ținut de cuvânt, iar la antrenamentul de luni dimineață al feroviarilor au apărut nu mai puțin de șase jucători noi (DETALII AICI).

Interesant este că deși a preluat clubul la o zi după ce administratorul judiciar Cristina Andronache l-a numit în funcția de antrenor principal pe Ionel Ganea, patronul a decis să-l mențină pe acesta în funcție și să-i acorde tot sprijinul. Mera, Paulinho, Adrian Pătulea, Emil Dică, Sebastian Cojocnean şi Eduard Nicola sunt toți jucători pe care și-i i-a dorit în mod expres tehnicianul.

Mai mult, Ganea mai are două ținte, iar noul patron a și demarat tratativele pentru aducerea fotbaliștilor în cauză. Aceștia sunt atacantul Szabolcs Szekely, de la retrogradata ACS "Poli" Timișoara, și Răzvan Dâlbea, de la Corona Brașov, un mijlocaș în vârstă de 32 de ani. Dacă pentru al doilea nu sunt probleme, în cazul aducerii primului există un obstacol important, și anume că Rapid nu poate lua jucători aflați sub contract din cauza faptului că se află în insolvență, ci doar fotbaliști liberi. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑