Valerii Moraru este susținut de Mircea Lucescu: “M-am interesat cine este și e un investitor serios!”



028 июля 2014

 

**VIDEO** Valerii Moraru este susținut de Mircea Lucescu: “M-am interesat cine este și e un investitor serios!”

Rapid a fost preluat de Valerii Moraru după experiența nereușită reprezentată de cuplul Adrian Zamfir – Nicolae Cristescu din ultimul an, iar noul patron a început să miște repede lucrurile în Giulești, cel puțin la nivelul întăririi lotului de jucători (DETALII AICI). 

Totuși, deocamdată se știu puține lucruri despre noul acționar majoritar, care deține în prezent 94,72 la sută din acțiunile grupării, după ce a ajuns luni și la un acord cu Adrian Zamfir privind preluarea ultimelor acțiuni pe care le mai deținea acesta (DETALII AICI).

Unul dintre oamenii de numele căruia se leagă obligatoriu perfomanțele Rapidului de la finalul anilor ’90 îl susține pe noul proprietar al “vișiniiilor”. Intrat în direct la Digi Sport Special, antrenorul celor de la Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Valerii Moraru.

“Să știți că domnul Moraru, care a venit acum la Rapid, este un investitor serios și care are posibilități. M-am interesat și eu, am vrut să aflu cine este.

Să vedem acum și în ce măsură poate obține rezultate. Nu știu dacă se pricepe la fotbal, dar se pricepe la manageriat. Poate să-și aducă alături și un om care știe fotbal”, a declarat Mircea Lucescu la emisiunea lui Vali Moraru.


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑