Bălgrădean, după despărțirea de Dinamo: ”Momentan, nu mai vreau să joc în România”



028 июля 2014

 

**VIDEO** Bălgrădean, după despărțirea de Dinamo: ”Momentan, nu mai vreau să joc în România”

Cristi Bălgrădean regretă plecarea de la Dinamo, spune că are trei oferte, toate din străinătate, și că, cel puțin momentan, nu mai este interesat de un contract în Liga 1.

Dinamo s-a despărțit zilele trecute de doi dintre jucătorii de bază din sezonul trecut, Laurențiu Rus, fostul căpitan, și Cristi Bălgrădean, iar primul și-a găsit deja echipă (DETALII AICI și VIDEO).

În schimb, Bălgrădean așteaptă să vadă pentru ce echipă va evolua din sezonul viitor. Portarul a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, că nu duce lipsă de oferte.

”În momentul de față, vorbesc cu trei echipe, aștept să vedem ce va ieși. Nu sunt din România aceste formații, plus că, cel puțin pentru moment, nu vreau să mai evoluez aici”, a spus Bălgrădean.

Chestionat despre despărțirea de Dinamo, internaționalul român a replicat:

”Îmi pare foarte rău, pentru că s-a ajuns în situația asta și că am plecat așa de la Dinamo. Am fost, sunt și voi fi dinamovist. Mi s-a spus că nu mi se poate plăti salariul, că nu mai există cale de întoarcere, așa că am reziliat contractul pe cale amiabilă. Am renunțat la niște bani și eu, mi s-a plătit o parte, asta este, nu mai contează acum.

Îmi doresc ca băieții să facă treabă bună în campionat și veți vedea că Dinamo va avea un cuvânt greu de spus”, a conchis Bălgrădean la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑