Mircea Lucescu: ”Într-o vreme, Grecia nici nu emitea pretenții cu noi”



028 июля 2014

 

**VIDEO** Mircea Lucescu: ”Într-o vreme, Grecia nici nu emitea pretenții cu noi”

Mircea Lucescu, antrenorul lui Șahtior Donețk, susține că nu știe ce sfat să-i dea lui Victor Pițurcă în campania de calificare la Campionatul European din 2016, în meciul cu Grecia, dar își amintește de vremea în care elenii nu ridicau pretenții în fața României.

”Cum pot eu să apreciez modul în care Pițurcă ar trebui să joace? El e singurul care cunoaște potențialul jucătorilor, al echipei. Are și el o imagine a istoriei meciurilor. Grecia nu emitea pretenții în meciurile cu noi într-o perioadă, dar acum sunt o echipă extrem de omogenă, cu jucători experimentați. Au un stil foarte agresiv, foarte bine organizat în apărare. E greu de spus cum trebuie să joci un astfel de joc. Va depinde foarte mult de modul în care încep campionatul jucătorii noștri. Avem câțiva jucători în campionatele străine, dar nu s-au impus la nivelul la care ar fi trebuit”, a declarat Lucescu, în direct, la emisiunea Digi Sport Special.

Il Luce nu a dorit să comenteze prea mult pe seama transferului fostului său elev, Ciprian Marica, la Konyaspor.

”Nu pot să spun nimic despre transferul lui Marica. Campionatul Turciei e un campionat greu, foarte rapid. Să vedem în ce măsură se va adapta și impune el acolo. Să nu se accidenteze”, a spus Mircea Lucescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑