Se vrea campioană! Milsami și Skenderbeu vor juca pentru calificare în grupele Ligii Europei



028 июля 2015
Foto: Facebook.com/Milsami Orhei

Milsami va juca ofensiv cu Skenderbeu în partida de astăzi din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Antrenorul grupării din Orhei susţine că îşi doreşte să rezolve soarta calificării încă din prima manşă. De partea cealaltă albenzii spun că au venit la Chişinău doar pentru victorie

Milsami nu va putea miza în partida tur cu Skenderbeu pe căpitanul Romeo Surdu şi Cornel Gheţi care sunt accidentaţi, dar şi pe mijlocaşul Andrei Cojocari, care este suspendat.

Antrenorul campioanei Moldovei, Iurie Osipenco nu vede o favorită în dubla manşă dintre Milsami şi Skenderbeu.

"Este important să marcăm şi să nu scăpăm gol. Orice scor, orice victorie va fi pentru noi un rezultat bun. Şansele cred că vor fi de 50 la 50. Băieţii sunt conştienţi. Sunt concentraţi la maximum. Cred că înţeleg şi ei foarte bine că avem şansa să scrim o pagină nouă în istoria clubului Milsami", a spus tehnicianul Iurie Osipenco. 

De partea cealaltă, Mirel Josa spune că a analizat echipa din Moldova, dar nu ştie numele jucătorilor de la Milsami.

"Ştim de jucătorul cu numărul 27. El nu va juca. Ştim şi de jucătorul cu numărul 8. Am văzut multe meciuri ale echipei Milsami. În afară de jucătorul cu numărul 3 îi ştim pe toţi fotbaliştii", a zis antrenorul Skenderbeu, Mirel Josa. 

Echipa care se va califica în turul următor îşi va asigura cel puţin participarea în grupele Ligii Europei, iar jucătorii visează deja la această calificare.

"Fiecare înţelege ce pune la miză calificarea în următorul tur. Este o asigurare în cupele europene, într-o toamnă europeană. Fiecare înţelege că este un pas înainte în carieră", a declarat mijlocașul Milsami, Eugen Slivca. 

"Am venit aici să învingem. Este foarte important pentru noi, deoarece calificarea în turul următor ne asigură participarea în grupele Ligii Europei", a spus căpitanul Skenderbeu, Bledi Shkembi.

Meciul din prima manşă dintre Milsami şi Skenderbeu din turul trei preliminar al Ligii Campionilor se va disputa astăzi pe stadionul "Zimbru" cu începere de la ora 20:00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑