Liber la transferuri, încă un an! Steaua ar putea fi prima beneficiară a situației legii jucătorilor extracomunitari



028 июля 2015

**Liber la transferuri, încă un an!** Steaua ar putea fi prima beneficiară a situației legii jucătorilor extracomunitari

Veste bună pentru cluburile din Liga 1! În sezonul 2015-2016, nu vor fi obligate de regulament să transfere doar jucători comunitari.

Legea fotbaliștilor extracomunitari în România va intra în vigoare abia în 2016, informează Gazeta Sporturilor, care citează surse din cadrul Federației Române de Fotbal.

Această veste schimbă total datele campaniei de transferuri din România. Dacă până acum cluburile au refuzat jucătorii extracomunitari care le-au fost propuși, vestea ar putea să dea liber la mutări, în a doua jumătate a perioadei de mercato.

Steaua ar putea fi prima care profită de pe urma amânării intrării în vigoare a acestei legi. De curând, conducerea campioanei a anunțat că vrea să aducă 3 jucători de la AS Trencin, fosta adversară din preliminariile Ligii Campionilor: Wesley, Jairo și Belo.

Conform legii privind transferurile extracomunitarilor, primii doi - care sunt brazilieni și nu au jucat în naționala țării lor - nu ar fi avut drept de joc în Liga 1, întrucât nu fac parte din Uniunea Europeană și nici de pe lista celorlaltor 93 de state ale căror cetățeni au drept de muncă în această comunitate.

Potrivit noilor date, Steaua nu va mai avea probleme în a-i legitima și a-i folosi în România, din moment ce legea nu există, în acest moment.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑