Revenire de senzație la CFR. ”Transfer” gratis făcut de formația clujeană



028 июля 2015

**Revenire de senzație la CFR.** ”Transfer” gratis făcut de formația clujeană

CFR Cluj a reușit un ”transfer” de senzație în aceste zile, reușind să se întărească cu un jucător cu experiență în Liga 1. Claudiu Voiculeț a revenit la echipa din Gruia, potrivit site-ului stiridesport.ro, și se antrenează deja sub comanda lui Feri Dican.

Fostul decar al lui ASA Târgu Mureș din sezonul trecut a revenit la Cluj și vrea să joace la echipa din Gruia, unde va concura pentru un loc de titular cu Neluț Roșu, Davide Petrucci și Andrei Mureșan.

Mijlocașul de 29 de ani a fost în relații tensionate cu clubul CFR, de care aparține. S-a judecat cu formația ardeleană la comisii, alături de alți șase jucători, din cauza restanțelor salariale, motiv pentru care ”vișiniii” au fost depunctați cu 24 de puncte, recuperate ulterior la TAS.

Voiculeț a revenit la CFR, cu care mai are contract încă un sezon, după expirarea împrumutului la Târgu Mureș. Mijlocașul a fost aproape de un transfer la Petrolul, dar mutarea a picat în cele din urmă, motiv ca Voiculeț să revină la Cluj, unde va juca sub comanda lui Feri Dican.

27 de meciuri, dintre care 22 ca titular, a jucat Voiculeț în sezonul trecut la ASA, în Liga 1

1 gol a marcat Voiculeț în sezonul trecut al Ligii 1, cu Petrolul. VEZI AICI reușita

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑