Real, SHOW in China: Au castigat meciul cu Inter Milano cu un scor SESIZABIL - VIDEO



028 июля 2015

Un alt continent, o noua victorie. Real Madrid continua turul impresionant al verii. Dupa ce au jucat 2 amicale in Australia, galacticii au ajuns in China, unde au castigat meciul cu Inter Milano, scor 3 la 0.

 

 

Cristiano Ronaldo a fost aproape de un supergol in meciul cu Inter. Portughezul a sutat din lovitura libera de la aproape 30 de metri, insa portarul Handanovic a scos mingea de sub transversala. Totusi, peste cateva minute Real a gasit golul. Jese a primit o pasa de la Marcelo, l-a driblat pe fundasul advers si a marcat. Spaniolii puteau sa-si mareasca avansul pe tabela de scor pana la pauza, insa au facut-o abia in partea secunda. A punctat fundasul Varane. Victoria galacticilor a avut si o cireasa pe tort. James Rodriguez a facut ceea ce nu a reusit sa faca Ronaldo in prima repriza. 


Real a invins-o pe Inter cu 3 la 0 si se pregateste de amicalul cu AC Milan, care va avea loc joi. Intre timp, si Manchester City se pregateste de startul noului sezon pe continentul asiatic. Englezii au castigat lejer o partida contra selectionatei Vietnamului, scor 8 la 1. 


Kolarov, Sterling si David Silva au marcat cate 2 goluri. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑