Sortii au decis! Nicio campioana mondiala in grupa. Moldova si-a aflat adversarii din calificarile Cupei Mondiale din 2018. Bale ar putea ajunge la Chisinau - VIDEO



028 июля 2015

Nici o campioana mondiala in grupa Moldovei. Selectionata noastra si-a aflat adversarii din calificarile Cupei Mondiale din 2018, ce va avea loc in Rusia. La Chisinau ar putea veni cel mai scump fotbalist din lume, galezul Gareth Bale.

 

Fastuoasa ceremonie de tragere la sorti a turneului preliminar a Cupei Mondiale din 2018 a avut loc la Palatul Konstantinov, din Sankt-Petersburg. Selectionata Moldovei a fost trimisa in grupa D. Adversarele noastre vor fi echipele din Tara Galilor, Austria, Serbia, Irlanda si Georgia. Astfel, la Chisinau ar putea veni cel mai scump fotbalist al planetei, galezul Gareth Bale. In vara anului 2013, Real Madrid i-a platit lui Tottenham in jur de 100 de milioane de euro pentru Bale. 


Nationala Romaniei va face parte din grupa E, alaturi de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan. In acelasi timp, grupa A se anunta a fi cea mai tare. Aici se vor bate Olanda, Franta, Suedia, Bulgaria, Belarus si Luxemburg. Tot ieri, la Sankt-Petersburg a avut loc intrevederea presedintelui Rusiei, Vladimir Putin cu seful FIFA, Sepp Blatter. 

 

Vladimir PUTIN, PRESEDINTE RUSIA: “Cum am şi promis, noi vom face tot ce ne stă în puteri pentru ca sportivii, fanii, nu doar cei din ţara noastră, ci şi din toată lumea să se simtă ca acasă, iar cei ce vor privi la televizor să simtă că participă. ” 

 

 Sepp BLATTER, PRESEDINTE FIFA: “ FIFA susţine şi are încredere în Rusia, într-o organizare bună a Cupei Mondiale din 2018. Suntem siguri şi spunem da Rusiei. ” 

 

In Europa, turneul preliminar al Cupei Mondiale din 2018 va incepe in septembrie 2016. Doar cele 9 castigatoare ale grupelor se vor califica direct la campionat. 8 cele mai bune echipe ocupante a locului secund vor juca in play-off si 4 din ele vor merge la turneu.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑