Se relaxează jucând poker! Neymar a participat la un turneu la Sao Paolo în scopuri caritabile



028 июля 2015
Foto: soccer-infos.com

Brazilianul Neymar nu pierde timpul în zadar cât este în vacanţă! Atacantul Barcelonei a participat la un turneu de poker la Sao Paolo. El a declarat că acest joc este un gen de sport psihologic şi că mai are multe de învăţat.

Atacantul Barcelonei, Neymar a jucat poker în cadrul unui turneu de caritate de la Sao Paolo. Fiecare participant care a dorit să joace cu Neymar a fost nevoit să plătească 3.000 de dolari. Banii adunaţi vor fi transmişi unui fond care are ca scop să ajute peste 2.000 de copii din familii sărace.

"Este un gen de sport care într-adevăr te face să gândeşti mult. Dacă nu eşti pregătit psihologic, atunci adversarul ar putea presupune ce cărţi ai în mână. Trebuie să muncesc în continuare pentru că mai am multe de învăţat în poker", a mărturisit Neymar. 

Neymar se află încă în vacanţă, asta chiar dacă Barcelona deja evoluează la turneul amical International Champions Cup din Statele Unite. Brazilianului şi-a prelungit vacanţa după ce a participat cu naţionala ţării sale la Copa America.

Neymar nu este singurul sportiv care a jucat poker în scopuri caritabile. Anul trecut, tenismanul Rafael Nadal şi fostul fotbalist Ronaldo s-au duelat la Londra în cadrul unui turneu de poker. Spaniolul l-a învins pe brazilian, iar cei 50.000 de dolari câştigaţi i-a donat pentru acţiuni de caritate.

La acel turneu a participat şi fostul câştigător al Balonului de Aur, Andrei Şevcenko.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑