Vor VICTORIE: Milsami va intalni campioana Albaniei "E important sa marcam si sa nu scapam gol" - VIDEO



028 июля 2015

Meci de totul sau nimic in aceasta seara pentru Milsami Orhei. La Chisinau, in primul partida din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, vulturii rosii intalnesc campioana Albaniei, formatia Skenderbeu. La conferinta de presa dinaintea marelui duel, tehnicianul campioanei Moldovei, Iurie Osipenco s-a declarat dornic de a obtine o noua victorie.

 

Iurie OSIPENCO, ANTRENOR MILSAMI ORHEI:“ Cel mai important e ca rezultatul sa fie convenabil inainte de meciul retur. / E important sa marcam si sa nu scapam gol. Orice scor, orice victorie, pentru noi va fi un rezultat bun. ”

Milsami are un moral ridicat datorita celor doua succese in fata lui Ludogoret si va incerca o victorie la scor cu albanezii, pentru a avea mai putine emotii in retur. Totusi echipa noastra nu-si subestimeaza adversarii.

 

Iurie OSIPENCO, ANTRENOR MILSAMI ORHEI:“ Dupa ultimul succes am prins si noi incredere mai mult. Suntem mai increzuti acuma, dar sansele le vom trata asa ca cred ca 50 la 50. / Da vom incerca sa jucam putin mai sus sa presam mai mult adversrul fiindca totusi avem nevoie de un rezultat favorabil.”

 
Si fotblastii de la Milsami sunt gata de meci, asta desi din lot lipseste capitanul Romeo Surdu.

 


Eugen SLIVCA, MIJLOCAS MILSAMI ORHEI: “ Baietii sunt cu picioarele pe pamant si vor sa demonstreze, pentru ca fiecare intelege ce pune la miza calificarea in urmatorul tur, este o asigurare in cupele europene, intr-o grupa, in toamna europeana sa spunem asa. ”

 


In cazul in care Milsami o va elimina pe campioana Albaniei, atunci vulturii rosii se califica in play-off-ul Ligii Campionilor, unde daca iarasi inving pot rescrie istoria fotbalului autohton, devenind prima echipa din Moldova ce va juca in grupele Champions League. O alta varinta ar fi daca Milsami se califica in play-off-ul Ligii Campionilor, si pierde acolo. Atunci vulturii rosii vor evolua direct in grupele Europa League. Aceasta performanta a fost obtinuta deja de Sheriff Tiraspol. In cel mai rau caz, daca va fi eliminata in dubla mansa de campioana Albaniei, Skenderbeu, atunci Milsami va juca in barajul pentru accederea in grupele Ligii Europa.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑