Steaua are pretenții de UCL, dar nu a convins până acum: ”Cu acest lot, nimeni nu le garantează titlul!”



028 июля 2015

 

**VIDEO** Steaua are pretenții de UCL, dar nu a convins până acum: ”Cu acest lot, nimeni nu le garantează titlul!”

VIDEO Steaua - CFR Cluj 1-1. După trei etape în noul sezon al Ligii 1, roș-albaștrii au obținut o singură victorie și două egaluri și ocupă, în acest moment, locul 3 la egalitate de puncte cu Dinamo (5).

Campioana, care s-a calificat chinuit în turul trei preliminar al UEFA Champions League, și care are pretenții de calificare în grupele celei mai galonate competiții europene intercluburi din Europa, nu a reușit însă să impresioneze prin prestațiile avute în mandatul lui Mirel Rădoi.

Unul dintre marii atacanți pe care i-a dat Steaua și care acum este analist la Digi Sport, este vorba despre Gabi Balint, spune că roș-albaștrii au pretenții mult prea mari în raport cu lotul actual.

”Au plecat 12 jucători, deci era normal să vină alții. Au preferat să aducă doar jucători cunoscuți, dar eu cred că această strategie este strâmbă, cum am mai spus, dar vom vedea. Nu vreau să mai zică lumea de mine că sunt negativist, am auzit ce a spus Gigi Becali despre această echipă, așa că să lăsăm timpul să decidă.

Dar, în momentul de față, nimeni nu poate garanta că Steaua va câștiga titlul cu lotul pe care-l are și cu strategia care se dezvoltă acum la club”, a spus Balint la Digi Sport.

Fostul selecționer crede că cei de la Steaua nu transferă jucători pentru a face performanță.

”Nu este în regulă să aduci jucători doar dacă mai urci o treaptă în cupele europene. Ei nu aduc jucători pentru a face performanță, ci doar pentru a face bani. Cu o investiție de câteva milioane Gigi Becali putea aduce jucători care să asigure calificarea în grupele UCL, pentru că s-a văzut că nici nivelul echipelor participante acum nu este unul prea ridicat”, a conchis Balint la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑