Belodedici a criticat Steaua, dar o vede favorită cu Partizan: "E mai bună individual"



028 июля 2015

Belodedici a criticat Steaua, dar **o vede favorită cu Partizan:**

Miodrag Belodedici a criticat apărarea Stelei în presa sârbă, dar rămâne optimist în privinţa şanselor de calificare ale campioanei României în dubla cu Partizan Belgrad, din turul 3 preliminar al Champions League. "Steaua e echipa mai bună individual şi mai experimentată", a explicat fostul mare fundaş.

Defensiva roş-albaştrilor a fost arătată cu degetul de Belodedici, într-un interviu acordat cotidianului belgrădean Novosti, dar oficialul FRF crede că Steaua rămâne favorită în faţa campioanei Serbiei.

"Ştiau tot despre Steaua, au văzut toate meciurile. Steaua are probleme în apărare, asta le-am spus. M-au întrebat despre problemele cu Armata, dar le-am explicat că acum se antrenează într-un loc mai frumos, cu terenuri mai bune şi joacă pe un stadion mai frumos.

Dar le-am spus şi lor că Steaua e echipa mai experimentată, mai bună individual, mai închegată şi cu jucători mai buni", a spus Belodedici, la emisiunea "Fotbal Club".

Fostul jucător al Stelei a comentat şi situaţia lui Fernando Varela, care are o hernie inghinală, dar va amâna momentul operaţiei şi va forţa în meciurile importante.

"Dacă Varela are problema asta, e destul de serios. Riscă să intre şi să iasă repede. Când intri pe teren trebuie să nu te doară absolut nimic", a precizat Belo.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑