De ce nu transferă Dinamo fotbaliști cu nume și ce salarii se plătesc în Ștefan cel Mare



028 июля 2015

 

**VIDEO** De ce nu transferă Dinamo fotbaliști cu nume și ce salarii se plătesc în Ștefan cel Mare

Dinamo n-a impresionat în această vară cu o campanie de achiziții plină de nume mari, ba chiar s-a despărțit de doi dintre atacanții importanți, Bilinski și Alexe, dar situația e una care are o explicație practică. A spus-o Dinu Gheorghe, directorul general al clubului din Ștefan cel Mare.

În direct la Digi Sport 1, la Digi Sport Special, unde a fost invitat, șeful dinamoviștilor a încercat să explice de ce, comparativ cu perioada în care a condus Astra, acum nu a mai adus jucători de valoare, cu nume.

”Astra era o echipă care își doarea să joace în cupele europene, dacă ar fi reușit asta, ar fi putut să o și facă. Dinamo deocamdată nu poate să joace în cupele europene, dacă am obține o clasare care să ne perimită să facem asta.

Aici am stabilit un buget de la început. Sunt salarii cuprinse între 5.500 până la 8.000 de euro. Aici se învârt sumele care se plătesc. Nu cred că e nici mult, nici puțin în comparație cu alte echipe.

Așteptăm să se iasă din insolvență și vor fi modificări în strategia de performanță a clubului. Avem confortul unei liniști financiare, nu avem datorii, s-au plătit toate datoriile din planul de reorganizare.”, a spus Dinu Gheorghe.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑