Antrenorul lui Partizan Belgrad este pus în gardă de forţa Stelei: "Ştim pe cine vom avea în faţă"



028 июля 2015

Antrenorul lui Partizan Belgrad este **pus în gardă de forţa Stelei:**

Steaua şi Partizan Belgrad se vor înfrunta, miercuri, de la ora 21:30, în prima manşă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor, iar antrenorul sârbilor, Zoran Milinkovic, recunoaşte că echipa sa va avea o misiune dificilă împotriva roş-albaştrilor.

"Cunoaştem Steaua şi istoria ei. E o echipă care participă an de an în cupele europene. Nu sunt foarte multe de spus, ştim pe cine avem în faţă", a spus Milinkovic, la conferinţa de presă care a prefaţat meciul de mâine.

Cu toate acestea, tehnicianul de 47 de ani a dat asigurări că elevii săi vor continua să joace aşa cum o fac de obicei.

"O să încercăm să ne facem jocul obişnuit. Nu ne uităm niciodată la echipa pe care o avem în faţă", a precizat antrenorul campioanei din Serbia.

În acelaşi timp, Milinkovic a subliniat că "nu avem probleme de lot. Toţi jucătorii sunt bine din punct de vedere fizic şi oricare dintre ei poate intra pe teren".

La conferinţa de presă a participat şi mijlocaşul Darko Brasanac. Jucătorul de 23 de ani a afirmat că Steaua nu este o necunoscută şi că se aşteaptă la un duel dificil pe Arena Naţională.

"Va fi un meci foarte greu, împotriva unui adversar pe care îl ştim destul de bine. Sperăm să facem faţă Stelei", a declarat Brasanac.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑