Presa internaţională anunţă că Michel Platini va candida la alegerile pentru preşedinţia FIFA



028 июля 2015

 

Michel Platini va candida la alegerile pentru preşedinţia FIFA! Conform presei internaţionale, şeful fotbalului european va face anunţul la începutul săptămânii viitoare.

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a luat decizia de a candida la funcţia de preşedinte al FIFA. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii de la Reuters, cu referinţă la o sursă apropiată de Platini.

Postul de preşedinte FIFA a rămas vacant, după ce Sepp Blatter şi-a dat demisia, la câteva zile după ce a fost ales pentru al cincilea mandat.

Conform presei internaţionale, Platini a fost rugat să-şi înainteze candidatura de mai mulţi preşedinţi de federaţii. Ziariştii britanici au scris că va avea sprijinul UEFA, Confederaţiei din Asia, dar şi a forurilor din cele două Americi. Platini, în vârstă de 60 de ani, este preşedinte al UEFA din 2007.

Alegerile pentru alegerea preşedintelui FIFA vor avea loc pe 26 februarie 2016.

Alături de Platini, până acum şi-au anunţat intenţia de a candida pentru fotoliul de preşedinte al forului internaţional, prinţul Ali bin Al-Hussein, David Ginola, dar şi fostul internaţional brazilian Zico.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑