CF Ungheni şi-a găsit portar! Cine este acesta



028 июля 2016
Foto: publika.md
CF Ungheni şi-a găsit portar! Nou-promovata în Divizia Naţională de fotbal a semnat un contract cu Cristian Apostolachi în vârstă de 15 ani. Jucătorul este discipolul clubului Sheriff Tiraspol, însă în ultima jumătate de an s-a antrenat cu Milsami Orhei. Tânărul Apostolachi a jucat pentru echipa naţională de juniori sub 17 ani a Republicii Moldova.
După prima etapă a campionatului național echipa din Ungheni devenise ţinta tuturor glumelor, întrucât în meciul cu Academia poarta i-a fost apărată de Octavian Vătavu, care este fundaşul de meserie.
"Eu cred că pentru mine este o foarte bună şansă să mă arăt în Divizia Naţională. Nu toţi portarii au această şansă nici la 20 de ani, dar mie mi-a căzut o şansă extraordinară şi vreau să încerc", a precizat Apostolachi.
"Nu contează tinereţea. Contează să aibă curaj, încredere şi să demontreze, chiar dacă e tânăr, că poate să apere în Divizia Naţională. Eu am încredere în el", a spus 
Până acum tânărul portar nu a jucat niciun meci în Divizia Naţională, și nici în Divizia A. Apostolachi ar putea deveni cel mai tânăr fotbalist din primul eșalon valoric a fotbalului moldovenesc din Moldova dacă va debuta pe 31 iulie, în partida cu Speranţa Nisporeni.
"Eu nu mă gândesc la faptul că o să devin cel mai tânăr fotbalist, care a debutat. Eu mai vreau ca să obţinem victoria în meciul cu Speranţa, iar antrenorii să fie mulţumiţi şi să nu regrete că m-au chemat la această echipă", a menţionat portarul.
Începând din luna septembrie, tânărul portar va trebui să combine antrenamentele cu studiile la școală, deoarece este elev în clasa a zecea: "Când o să fiu la Chişinău, eu o să plec la şcoală de dimineaţă până în seară, apoi voi face antrenamente individuale sau cu echipa. Atunci când o să lipsesc, când o să mă aflu în Ungheni, o să învăţ materialul şi pe urmă, la şcoală, o să dau răspuns".
Originar din Tiraspol, Cristian Apostolachi este considerat unul dintre cei mai talentaţi portari din țară.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑