HC Odorhei și Steaua au obținut victorii în etapa a doua din Liga Națională și au punctaj maxim



028 августа 2015

 

**VIDEO** HC Odorhei și Steaua au obținut victorii în etapa a doua din Liga Națională și au punctaj maxim

Campioana Minaur şi locul întâi din sezonul regulat, Odorhei, s-au întâlnit în derby-ul etapei a doua din Liga Naţională. După victoria de pe terenul nou promovatei CSM Ploiești din prima etapă, Odorheiul n-a putut să se distanţeze pe tabelă din prima repriză, încheiată la egalitate, 9-9.

A reuşit-o însă în a doua, când a condus şi la 5 goluri diferenţă, scor 21-16. MVP ul partidei şi omul care le-a dat aripi gazdelor a fost Mitar Markez, autor a 7 goluri şi eliminat în minutul 57. Cu 14 parade, Levente Szabo a închis poarta în momentele cheie şi Odorheiul a lăsat-o pe campioana Minaur fără victorie în noul sezon, scor 22-18.

Situaţia se poate schimba duminică - vicecampioana CSM Bucureşti vine la Baia Mare în direct la Digi Sport 3, de la ora 13:30.

Parcurs în oglindă pentru Steaua şi Timişoara în primele două etape ale sezonului regulat - bucureştenii au două victorii din două şi sunt pe primul loc, în timp ce Poli a pierdut a doua partidă consecutivă.

În sala de la Chiajna a fost 13-8 pentru Steaua la pauză. Cu foştii polişti Andrei Grasu și Gheorghe Irimescu pe teren, bucureştenii au condus pe toată durata partidei şi s-au impus în final, cu 27-21.

"O victorie muncită, o victorie grea. Apărarea a mers, am avut câteva sincope în atac și portarul lor a fost în zi bună, dar și al nostru a făcut un meci mare", a comentat Ionuț Georgescu.

Etapa a treia o duce pe Steaua la Ploieşti pentru meciul cu CSM, în timp ce Timişoara primeşte vizita Potaissei Turda.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑