Jucătorii Stelei cred în antrenorul lor: “Mirel e un plus pentru noi. Nu am crezut că va pleca”



028 августа 2015

 

**VIDEO** Jucătorii Stelei cred în antrenorul lor: “Mirel e un plus pentru noi. Nu am crezut că va pleca”

Steaua a ratat calificarea în grupele unei competiții europene, fiind eliminată în play-off-ul Champions League de Partizan Belgrad, iar în cel pentru Europa League de Rosenborg. La Trondheim, joi seara, campioana a legat două victorii la rând doar a doua oară în acest sezon, în 15 partide oficiale. Jucătorii cred că începe să se vadă munca lui Rădoi, în care au încredere.

După succesul din campionat de la Craiova, 2-1, cu CSU, Steaua a învins cu 1-0 în Norvegia, iar căpitanul Fernando Varela crede că dubla manșă cu nordicii s-a decis de fapt la București: ”Normal că sunt dezamăgit pentru că nu ne-am calificat, dar bucuros că am câștigat acest meci. Aici am fost peste ei. Am crezut foarte mult că avem o echipă cu calitate, cu caracter, o echipă foarte bună. Din păcate, la București am luat foarte multe goluri, iar aici n-am avut noroc, am luat foarte multe goluri.”

Fundașul Stelei spune că obiectivul, chiar dacă unul nedeclarat, pentru meciul de la Trondheim, era calificarea: “După ce am dat primul gol, ei s-au speriat, n-au mai ieșit la pressing. Dacă noi marcam încă un gol, cred că ne calificam. Noi am venit aici să ne calificăm. Am arătat că noi suntem echipa mai bună, dar, din păcate, mingea n-a intrat. A intrat doar o dată, dar aveam nevoie de 3-4 goluri.”

Varela se gândește deja la viitoarea ediție a cupelor europene: “Să câștigăm încă o dată campionatul, să fim și mai puternici și să intrăm în Europa. De asta avem nevoie de jucători, și staff, și club.”

Căpitanul campioanei a dezvăluit apoi că niciun jucător n-a crezut că Mirel Rădoi va pleca, după eșecul din tur, cu Rosenborg: “Mirel e un plus pentru noi. A fost bine că s-a întors, niciun jucător nu a crezut că va pleca. Pentru noi e foarte bine că s-a întors și s-a văzut asta, am câștigat la Craiova și am câștigat și azi.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑