Rădoi, dezamăgit: "Fotbalul e nedrept! Partizan şi Rosenborg nu au fost nici măcar egale Stelei"



028 августа 2015

 

**VIDEO** Rădoi, dezamăgit:

Steaua a fost eliminată din Europa League, după ce a reuşit să învingă doar cu 1-0 la Trondheim, scor insuficient pentru calificarea în grupe, după 0-3 la Bucureşti, cu Rosenborg.

Antrenorul campioanei, Mirel Rădoi, a afirmat că este dezamăgit de deznodământul acestei "duble" şi este convins că echipa sa este mai valoroasă decât Rosenborg. 

"Din păcate, fotbalul e nedrept. O echipă care a jucat în două manşe 25 de minute să treacă mai departe...Din păcate pentru noi, e frustrant să joci bine 65 de minute în tur şi 90 de minute în retur şi să rămâi acasă. E un pic dezamăgitor, dar băieţii cred că merită felicitări pentru rezultatul de azi, pentru atitudinea pe care au avut-o şi, până la urmă, pentru coeficientul României.

Diferenţa s-a făcut la Bucureşti, la acele două greşeli care le-au uşurat misiunea, să spunem asa. Era foarte greu să remontăm rezultatul din tur, 3-0, însă ocaziile pe care le-am avut cred eu că dacă se fructificau...Deja după 1-0, Rosenborg intrase în panică şi cred că golul 2 ne uşura misiunea de a marca şi golul 3. Cu toţii au crezut până în ultima clipă, aţi văzut şi atitudinea lor, dar din păcate aţi văzut, ne-au costat greşelile de la Bucureşti.

Trebuie să uităm această dublă manşă, trebuie să ne axăm pe campionat, pentru a putea juca din nou aceste meciuri, trebuie să câştigăm campionatul. Chiar glumeam aşa că şi norocul ne-a părăsit, prevăzusem altfel partida şi tactica noastră, însă până la urmă mă bucur că cei care s-au aflat în teren au încercat să dea maximum pentru echipă

Echipe ca Partizan şi Rosenbrog nu au fost cu nimic mai presus, nici măcar egale Stelei, dar fotbalul e nedrept. Cred că din cele 4 echipe, incluzand şi Steaua, cred eu că Steaua şi Trencin au fost cele mai bune echipe", a afirmat Mirel Rădoi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑