Nebunia transferurilor în Europa! Cine este noua achiziţie a grupării spaniole Sevilla



028 августа 2015
Foto: youtube.com

Nebunia transferurilor continuă în acest sfârşit de vară! Fernando Llorente a semnat cu Sevilla după doi ani petrecuţi la Juventus, iar Real Madrid l-a împrumutat pe Fabio Coentrao la AS Monaco.

Atacantul spaniol Fernando Llorente a efectuat cu succes vizita medicală şi a semnat cu FC Sevilla un contract pe 2 ani, cu opţiune de prelungire.

Llorente, în vârstă de 30 de ani, şi-a reziliat contractul cu Juventus Torino şi a semnat cu Sevilla în calitate de jucător liber.

Atacantul ar putea debuta pentru noua sa echipă în meciul de duminică cu Atletico Madrid din etapa a doua a campionatului Spaniei.

Portughezul Fabio Coentrao a părăsit Real Madrid şi va juca în următorul sezon la AS Monaco. Lusitanul va evolua sub formă de împrumut la gruparea franceză, unde îl va înlocui pe Layvin Kurzawa, achiziţionat de Paris Saint-Germain.

Real Madrid l-a împrumutat şi pe brazilianul Lucas Silva. Mijlocaşul va juca la Marseille până la finalul acestui sezon.

Ziariştii din Anglia şi Germania au scris că transferul lui Kevin De Bruyne, de la Wolfsburg la Manchester City, este ca şi făcut.

Conform jurnaliştilor, echipa engleză ar urma să plătească 80 de milioane de euro pentru mijlocaşul belgian.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑