Silviu Lung jr. a avut șapte parade la Alkmaar, dar a gafat incredibil la primul gol al olandezilor



028 августа 2015

 

**VIDEO** Silviu Lung jr. a avut șapte parade la Alkmaar, dar a gafat incredibil la primul gol al olandezilor

VIDEO AZ Alkmaar - Astra 2-0. Giurgiuvenii au ratat calificarea în grupele UEFA Europa League, după eșecul înregistrat joi seara în Olanda. Avantajul din tur, 3-2, nu le-a fost suficient elevilor lui Șumudică, învinși până la urmă pe final de meci și grație unei erori incredibile a lui Lung jr.

Silviu Lung jr a fost înger și demon pentru echipa sa pe ”AZ Stadium”. Până la urmă, Astra a pierdut cu 0-2, dar avantajul batavilor putea fi unul mult mai mare în cazul în care în poartă nu era Silviu Lung jr (26 de ani).

Portarul echipei noastre și-a început seria paradelor extraordinare încă din prima parte a partidei. În minutul 24, Henriksen a șutat în forță de la limita careului de 16 metri, dar Lung a fost pe fază și a respins în corner. A fost prima mare paradă a acestuia.

Două minute mai târziu, Lung jr a demonstrat de ce este în circuitul echipei naționale. Băiatul fostului portar de legendă al Universității Craiova și al Stelei, care-i poartă de altfel și numele, a avut o dublă intervenție. Mai întâi a respins șutul lui Van der Linden, după care a avut din nou o intervenție excelentă la un șut puternic din voleu al lui Haye.

Și în repriza secundă olandezii au continuat asediul la poarta lui Silviu Lung jr. În minutul 50, portarul Astrei a fost iar fenomenal în două ocazii la rând ale gazdelor. Mai întâi a deviat în lateral ”torpila” lui Hupperts, după care a deviat în corner șutul de la marginea careului, trimis de Johansson.

Și în minutul 68, Lung jr a fost la post, de data aceasta la șutul lui Janssen. Șapte intervenții de zile mari ale portarului, care ar fi putut consfinți o calificare extraordinară pentru Astra în grupele UEL.

A urmat însă gafa lui Silviu Lung jr din minutul 80, care a schimbat radical datele problemei. Goalkeeperul, în vârstă de 26 de ani, a scăpat printre mâini o minge trimisă de Van der Linden, dintr-o lovitură liberă lateral dreapta și Alkmaar conducea cu 1-0.

Giurgiuvenii n-au avut forța de a reveni în joc. Mai mult, după doar cinci minute, gazdele au marcat și golul al doilea, cel care a consfințit calificarea gazdelor.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑