Adversar care nu este imposibil de învins. Mayweather se pregăteşte de ultima luptă din carieră



028 августа 2015

 

Floyd Mayweather face pregătirile finale pentru ultima luptă din carieră. Americanul, care a organizat un antrenament deschis, a declarat că Berto este un adversar interesant, dar nu imposibil de învins.

Floyd Mayweather a oferit o sesiune de antrenament deschisă publicului înainte de lupta cu Andre Berto de pe 12 septembrie.

Mayweather spune că Berto este un adversar interesant şi că impresionează de fiecare dată când este în ring.

"Vreau să spun că fiecare luptă a lui Andre Berto este foarte interesantă. Nu o să observi nimic negativ, atunci când te uiți la o luptă a lui Berto. Deci, trebuie să aşteptăm să vedem cum va fi acest meci", a spus optimist pugilistul.

Americanul de origine haitiană, Andre Berto nu se află în cea mai bună formă sportivă înaintea duelului cu Floyd Mayweather. El a pierdut trei din ultimele şase lupte, acestea fiind şi singurele înfrângeri din cariera lui Berto.

Adversarul său, Floyd Mayweather, nu a suferit niciun eşec în ringul de box. Campionul mondial a susţinut 48 de lupte până-n prezent, 26 dintre care le-a câştigat prin knock-out.

Mayweather deţine centurile WBC şi WBA la categoria semimijlocie şi intrase şi în posesia centurii WBO, după ce l-a învins pe Pacquiao, dar care i-a fost retrasă pentru că nu a achitat o taxă.

Floyd Mayweather a declarat că lupta cu Andre Berto va fi ultima din cariera sa profesionistă. El s-a mai retras şi în 2008, însă recent, a spus că acea perioadă a fost doar o scurtă vacanţă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑