Alibec a reușuit driblingul serii la Alkmaar și împreună cu Budescu o fază de brazilieni



028 августа 2015

 

**VIDEO** Alibec a reușuit driblingul serii la Alkmaar și împreună cu Budescu o fază de brazilieni

VIDEO AZ Alkmaar – Astra 2-0. Formația lui Marius Șumudică a fost eliminată joi seara din play-off-ul Europa League, dar a lăsat o impresie puternică în acest sezon al cupelor europene. Chiar și la Alkmaar, acolo unde Alibec a reușit driblingul serii, iar înpreună cu Budescu o fază de brazilieni.

În minutul 24 al disputei din Olanda, Găman a inițiat o fază de atac, verticalizând spre Denis Alibec. Acesta a preluat spre centru, Budescu a păcălit un adversar lăsând mingea să treacă de el, iar Alibec a continuat. A întors apoi un mijlocaș al gazdelor cu un dribling de excepție, după care i-a pasat lui Budescu.

Acesta a continuat atacul pasându-i din nou lui Alibec, direct printre picioarele unui adversar, surprins total de tehnica românilor. Iar ca fază să fie cu adevărat specială, Alibec i-a retrimis decarului Astrei cu călcâiul, surprinzând total defensiva olandeză. Contaminat și el de spectacolul coechipierilor, William De Amorim a vrut să ducă mai departe atacul tot cu o pasă cu călcâiul, dar Budescu nu plecase pe culoarul pe care i-a pasat brazilianul. Rămâne însă de departe faza serii în meciul din Olanda.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑