Muniru nu e supărat, după ce Becali i-a interzis să dribleze: ”Când am mingea, mi-aduc aminte de el și dau pasă!”



028 августа 2015

Muniru nu e supărat, după ce Becali i-a interzis să dribleze: **”Când am mingea, mi-aduc aminte de el și dau pasă!”**

Steaua a câștigat la Trondheim, în fața lui Rosenborg (0-1), dar din cauza eșecului înregistrat în tur (0-3) a fost eliminată din cupele europene. Roș-albaștrii au făcut multă risipă de energie pe ”Lerkendal Stadium”, dar nu au izbutit să marcheze decât un singur gol, prin Adi Popa.

Unul dintre cei mai buni jucători ai bucureștenilor din Norvegia a fost însă Sulley Muniru (22 de ani). Mijlocașul ghanez, care a spus că a plâns după eșecul de la Belgrad, în fața lui Partizan, scor 2-4, a explicat și cum își desfășoară jocul de când a primit interdicție din partea lui Gigi Becali de a mai dribla.

”Am pierdut acea minge în partida tur, iar când i se întâmplă asta unui mijlocaș toată lumea remarcă. Așa că, după meci, când a venit și mi-a spus că nu mai vreau să driblez a, spus, da, am înțeles. Mi-a spus: ’Muniru, trebuie să nu mai driblezi!’
Așa că, acum, când am mingea și vreau să driblez mi-aduc aminte de el și dau pasă (râde). E ca un tată pentru mine, nu că mă tem, dar trebuie să-l ascult și acum nu mai driblez”, a spus Muniru la finalul partidei cu Rosenborg.

Mijlocașul roș-albaștrilor spune că dezamăgirea provocată de eliminarea din Europa este mare, dar că echipa se poate revanșa printr-un parcurs bun pe plan intern.

”Era ultima noastră șansă de a mai juca în Europa, după ce am ratat Champions League, dar nu s-a concretizat. Sunt trist pentru că am încercat să fim acolo, am dat tot ce am putut ca să jucăm în Europa.

Avem jucători buni, individual suntem foarte buni, cred că am început să ne cunoaștem mai bine pentru că sunt mulți jucători noi la echipă. Dacă vom juca așa și în campionat cred că nu vom avea probleme”, a conchis Muniru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑