Spirite încinse înainte de Marele Premiu al Marii Britanii la MotoGP! Lorenzo vrea să-l bată măr pe Rossi



028 августа 2015

 

Spirite încinse înainte de Marele Premiu al Marii Britanii la MotoGP! Jorge Lorenzo a anunţat că se simte în mare formă şi este sigur de victorie. Piloţii britanici au promis că vor lupta pentru un loc pe podium pentru a-şi bucura fanii.

În ultimii trei ani, cursa de MotoGP de la Silverstone a fost câştigată doar de doi piloţi.

În 2013, Lorenzo l-a învins dramatic pe Marquez la ultimul viraj, câştigând cursa. Anul trecut, Marquez şi-a luat revanşa în faţa compatriotului său.

Înainte de etapa de la Silverstone, Valentino Rossi și Jorge Lorenzo se află pe primele poziţii în clasamentul general, având acelaşi număr de puncte, 211. Marquez este pe locul trei, având cu 52 de puncte mai puţine.

Jorge Lorenzo este sigur că poate obţine şi în acest an victoria la Silverstone.

"Da, am ajuns aici acumulând cele mai multe puncte. Rivalul principal este Valentino Rossi, iar eu sunt fericit de acest fapt. Mă simt puternic. Am câștigat cinci curse până acum", a spus Lorenzo

Piloţii britanici speră să aibă o evoluţie cât mai bună în faţa propriilor suporteri.

"Cred că pot participa fără emoţii în Marele Premiu al Marii Britanii. Simt că am încredere în forţele proprii. Am o motocicleta care mă face să mă simt bine în această perioadă", a declarat pilotul Bradley Smith.

Cursa din Marea Britanie, a 12-a etapă a Motomondialului de Viteză, va avea loc duminică după amiază. Calificările sunt programate cu o zi mai devreme.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑