Eliminarea ar putea însemna dezastrul pentru Astra: “Ca jucător, ai dreptul să-ți depui memoriu și să pleci”



028 августа 2015

 

**VIDEO** Eliminarea ar putea însemna dezastrul pentru Astra: “Ca jucător, ai dreptul să-ți depui memoriu și să pleci”

VIDEO AZ Alkmaar – Astra 2-0. Giurgiuvenii au părăsit Europa League după singura înfrângere din acest sezon european, în play-off, iar ratarea grupelor ar putea însemna dezastrul pentru Astra. O spune chiar un jucător venit în această vară, care recunoaște că salariile ar putea să nu mai fie plătite la timp.

Florin Lovin a ajuns la Astra în această vară, la cererea expresă a antrenorului Marius Șumudică, cei doi lucrând împreună și la Chiajna. Fostul stelist spune că situația la club e agravată de ratarea calificării în grupele Europa League.

“E o situație grea, pentru că toate speranțele se puneau în acest meci. Era o condiție ca jucătorii să fie plătiți la timp, era o condiție să meargă lucrurile bine. Fiecare e liber să facă ce vrea. Ca jucător, ai dreptul o dată la 2-3 luni să îți depui memoriu și să pleci. Vom vedea ce se va întâmpla și cine nu va mai suporta situație va recurge la aceste drepturi.”, a spus Lovin, imediat după disputa de la Alkmaar.

Lovin crede că fotbalul românesc nu se îndreaptă într-o direcție bună: “Către o mare prăpastie. Pentru că singurul lucru viabil este Viitorul lui Hagi. Este singurl om care face lucrurile cu răbdare, jucători tineri, și se văd roadele.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑