Taifunul Goni a ajuns in vestul Rusiei: Masini blocate, copaci scosi din radacini si cartiere fara curent electric - VIDEO



028 августа 2015
 width=
Dupa ce a lovit China si Japonia, taifunul Goni a ajuns si in vestul Rusiei. Vantul a suflat cu putere, iar ploile abundente au provocat inundatii grave. Pentru unii insa strazile inundate sunt motiv de distractie.

 

Acesti amatori de sporturi extreme au decis sa profite de inundatii. Si-au luat placi de lemn, au legat o funie de masina si au facut surfing prin orasul Vladivostok.


Nu toti insa au ramas atat de entuziasmati de vremea ploioasa. Mai multe masini au ramas blocate pe strazi, iar vantul puternic a scos din radacini zeci de copaci. Cateva cartiere au ramas fara curent electric. Zilele trecute taifunul a maturat si insulele Filipine, Japonia si China. In Coreea de Nord ploile puternice au inundat terenuri agricole si mai multe regiuni din tara. Apa a luat pe sus tot ce i-a stat in cale, iar autoritatile au indemnat localnicii din zonele afectate sa-si paraseasca locuintele. Intemperiile insa nu au trecut fara victime. Cel putin 40 de persoane au murit. Vara aceasta a fost una capricioasa, dupa saptamani intregi de canicula au urmat ploi abundente in mai multe tari din Europa si Asia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑