Distracţie maximă la Arsenal Londra! Fotbaliştii au participat la un concurs în timpul antrenamentului



028 августа 2015
Foto: whoateallthepies.tv

Distracţie maximă la Arsenal Londra înainte de meciul cu Newcastle United din campionatul Angliei. Fotbaliştii au participat la un concurs amuzant în cadrul unui antrenament.

Jucătorii lui Arsenal au avut parte de un antrenament în condiţii meteo nefavorabile. Pe durata şedinţei de pregătie a plouat torenţial, însă fotbaliștii s-au distrat de minune împreună cu mascota clubului și însuși antrenorul francez. Tunarii s-au duelat în concursul "dizzy goal". Arbitrul competiţiei a fost Arsene Wenger.

Mike Arteta şi Theo Walcott au fost vedetele concursului. Spaniolul s-a descurcat destul de onorabil, spre deosebire de Walcott și de mascota clubului, care nu au ajuns prea departe după de au efectuat turele în jurul balonului.

Fiecare jucător a fost obligat să respecte câteva reguli. Aceştia trebuiau să se învârtă de 15 ori în jurul unei mingi pe care trebuiau să o atingă cu mâna în tot acest timp. Ulterior, jucătorul urma să șuteze într-o altă minge, spre poartă, pentru a marca.

Arsenal Londra se pregăteşte în aceste zile de partida cu Newcastle United din etapa a patra a campionatului Angliei. Meciul va avea loc sâmbătă, pe stadionul Emirates.

În primele trei etape, echipa lui Wenger a acumulat doar patru puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑