Nici o echipa romana in grupa: Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu au fost eliminate in play-off-ul Ligii Europa - VIDEO



028 августа 2015

Pentru prima data din anul 2004, Romania nu va avea echipa in cupele europene. Aseara, Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu au fost eliminate in play-off-ul Ligii Europa. Stelistii au castigat meciul cu Rosenborg, scor 1 la 0, dar a fost insuficient pentru a merge mai departe. Norvegienii au sarbatorit calificarea in vestiare asa cum iubesc sa o faca.

 

Cei de la Rosenborg au cantat si au dansat in vestiare, aceasta modalitate de a celebra victoriile fiind deja traditionala pentru norvegieni. Meciul de aseara a fost castigat de Steaua. Singurul gol a fost marcat de Adi Popa, in minutul 53. 


Victoria cu 1 la 0 este insuficienta pentru Steaua. Rosenborg a castigat in tur cu 3 la 0 si se califica, astfel, in grupele Ligii Europa. In play-off s-a oprit si cealalta echipa romana, Astra Giurgiu. Aceasta a cedat in deplasare, in fata olandezilor de la AZ Alkmaar, scor 0 la 2. Van der Linden a marcat primul gol. 


Muhren a inscris al doilea. Astfel, Romania nu va avea echipa in grupele cupelor europene, pentru prima data din anul 2004. Tot aseara, 2 formatii din Rusia, FC Krasnodar si Rubin Kazan au patruns in grupe. Prima a remizat in deplasare cu finlandezii de la HIK, scor 0 la 0. In tur, a fost 5 la 1 pentru FC Krasnodar. In acelasi timp, Rubin a batut acasa clubul din Macedonia, Rabotnicki, scor 1 la 0. In prima mansa a fost remiza, 1 la 1. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑