Isăilă este circumspect în privința viitorului Astrei: ”Nu cred că ar mira pe cineva dacă ar dispărea!”



028 августа 2015

 

**VIDEO** Isăilă este circumspect în privința viitorului Astrei: ”Nu cred că ar mira pe cineva dacă ar dispărea!”

VIDEO AZ Alkmaar - Astra 2-0. Unul dintre cei trei antrenori secunzi ai echipei naționale a României, Daniel Isăilă, a spus că-i este greu să vorbească despre viitorul grupării giurgiuvene, dar că nu ar mira pe nimeni dacă Astra va ajunge să aibă aceeași soartă cu a altor cluburi de renume care au dispărut din fotbalul românesc.

Rezultatul pe care Astra l-a înregistrat joi seară la Alkmaar, echivalent cu eliminarea echipei din cupele europene, l-a întristat pe fostul antrenor al giurgiuvenilor.

”Nu știu ce se va întâmpla cu Astra. Mi-e greu să anticipez. Nu te mai miră nimic în România, pentru că au dispărut cluburi cu renume, de tradiție. Dacă ar dispărea și Astra nu știu dacă ar mira pe cineva. Ar fi însă păcat pentru că Astra a fost un club important în ultimii ani în România”, a spus ”secundul” lui Anghel Iordănescu.

Isăilă a spus că el și colegii săi din staff-ul tricolorilor se așteptau ca măcar o echipă românească să ajungă în grupele Europa League.

”Suntem puțin îngrijorați, dar la câte probleme am avut ce mai contează încă o surpriză neplăcută? Ne așteptam ca măcar una dintre echipe să ajungă în grupele Europa League. După prima manșă, Astra avea prima șansă. Viața merge înainte, dar este păcat pentru Lung pentru că făcuse o partidă excelentă până în acel moment. Sunt convins că are puterea de a trece peste el”, a mai spus Isăilă.

Tehnicianul, în vârstă de 43 de ani, crede că este momentul ca Budescu să plece de la Astra.

Probabil că la un moment dat Budescu trebuie să facă și el pasul spre o echipă mult mai puternică, cu pretenții mai mari, dar asta depinde doar de el. Sunt convins că atunci când evoluțiile lui vor fi constant bune, cum a avut în acest început de sezon și cum a avut și în trecut, va avea oferte”, a conchis Daniel Isăilă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑