Dinamovistul Puljic se teme deja de reacția fanilor rivali față de propriul nume: ”Poate-l voi schimba, nu știu!”



028 августа 2015

 

**VIDEO** Dinamovistul Puljic se teme deja de reacția fanilor rivali față de propriul nume: ”Poate-l voi schimba, nu știu!”

Cea mai recentă achiziție a lui Dinamo, Ante Puljic (27 de ani), a vorbit pentru prima dată în calitate de jucător al grupării roș-albe. Fundașul croat a vorbit despre rivalitatea cu Steaua, a recunoscut că nu știe dacă echipa sa are capacitatea de a se bate la titlu, dar că se bucură pentru că face parte dintr-un lot ce se bate pentru obiectiv.

Puljic a recunoscut că unul dintre motivele pentru care a ales Dinamo este și acela că-l cunoaște pe Mircea Rednic, pe care l-a avut patru luni antrenor la Gent.

”Mă bucur că sunt aici. Am încercat să găsesc soluții ca să joc după ce anul trecut am avut o accidentare destul de grea. Am ales Dinamo pentru că este un club mare în România. Cu antrenorul am mai lucrat patru luni în Belgia, la Gent. Mă cunoaște, știe care sunt posibilitățile mele. Am o părere bună despre el pentru că am avut rezultate destul de bune atunci”, a spus Puljic.

Fotbalistul a vrut să demonstreze că a venit cu temele făcute la conferința de presă și a vorbit despre marea rivală a ”câinilor”.

”Nu știu multe despre România, dar știu că Steaua este marea rivală, la fel știu despre Rapid. Dinamo a avut rezultate bune până acum, dar nu știu dacă există posibiltatea să ne luptăm la titlu. Echipa este însă sus în clasament iar oentru mine este important că joc la un club care se luptă pentru obiectiv. Sunt fericit pentru că mă aflu aici”, a mai spus croatul.

În încheiere, noua achiziție a roș-albilor a demonstrat că are și spirit de glumă. Chestionat dacă a aflat ce înseamnă numele spu în română, Puljic a replicat:

”Da, am aflat. Mie toată lumea îmi spune Ante. Dar, pe tricou, o să fie scris Puljic, nu Ante. Nu știu dacă fanii vor face glume..., poate-l voi schimba, nu știu”.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑