Cel mai titrat luptător moldovean de K-1, Constantin Ţuţu a organizat un turneu în localitatea natală



028 августа 2016
Foto: publika.md
Cel mai titrat luptător moldovean de K-1, Constantin Ţuţu a organizat pentru a treia oară un turneu în localitatea natală, Băcioi. La Cupa Campionului Democrat au participat 30 de sportivi. Luptătorii şi-au împărţit pumni şi picioare într-un ring special amenajat în curtea liceului din comuna Băcioi.
Luptătorul Marin Breahnă este originar din Băcioi şi a fost unul dintre dintre favoriţii publicului. Aceasta l-a făcut knock-out pe adversarul său.
"A fost o pregătire destul de îndelungată. Am lucrat mult la asta. Am vrut să termin lupta mai rapid. Îmi reprezint satul şi suntem puternici", a spus Marin Breahnă, luptător K-1.

Spectacolul luptelor K-1 a fost urmărit de mai mulți locuitorii ai comunei Băcioi: "Am venit să vedem şi noi să vedem aceste show-uri cum se bat. Mai mult vedem pe televizor, dar aşa e ca în realitate".
"Tare mizez ca în anii viitori, poate chiar la anul să vină sportivi de peste hotare. Sportivii au interes cu cine luptă ca să meargă mai departe la Campionatul Mondial, European", a menţionat Constantin Ţuţu. 
"Pentru orice localitate vorbim de o mobilizare. Sportul are nevoie de proiecte de promovare şi proectul în cauză este un exemplu frumos", a precizat ministrul Tineretului şi Sportului, Victor Zubco.
Câştigătorii "Cupei Campionului Democrat" au fost premiaţi de organizatori cu diplome şi cupe.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑