Meciuri de foc diseară: Atletico Madrid va juca pe teren propriu cu Bayern Munchen



028 сентября 2016
FOTO: ofshodonin.com
Liga Campionilor continuă în această seară cu alte opt meciuri. Capul de afiş al zilei este partida de la Madrid dintre formația locală Atletico şi campioana Germaniei, Bayern Munchen, partidă care va fi transmisă în direct de Canal 3.
Cele două adversare s-au confruntat ultima dată în semifinala ediţiei precedente. Atunci, câștig de cauză a avut gruparea spaniolă.
 Jucătorii lui Bayern ard de nerăbdare să-şi ia revanşa în faţa formaţiei pregătite de argentinianul Diego "Cholo" Simeone:
"Suntem gata de această confruntare. Va fi un meci foarte dificil, deoarece Atletico Madrid este una dintre cele mai bune echipe ale momentului. Am văzut câteva meciuri, inclusiv partida cu Barcelona, când a remizat în deplasare cu 1-1, dar şi cea cu Sporting Gijon, pe care a bătut-o cu 5-0. În acel meci, madrilenii conduceau cu 2-0 după numai 20 de minute."
"Atletico are o echipă foarte bună. Este echipa cea mai puternică pe care o vom întâlni de la startul acesui sezon. Ei se apără mult mai bine decât noi. Ei se apară mult mai bine și decât Barcelona. Ei se apară mai bine decât orice altă echipă din lume." 
Bayern Munchen a obţinut doar victorii în cele opt meciuri oficiale disputate în actualul sezon. De partea cealaltă, Atletico Madrid nu a fost învinsă pe teren propriu în ultimele 15 partide.
Tot astăzi, în grupa D, FC Rostov, la care este legitimat compatriotul nostru Alexandru Gaţcan, va juca pe teren propriu cu PSV Eindhoven.
În grupa C FC Barcelona va juca în Germania, pe terenul Borussiei Monchengladbach, iar Manchester City - în Scoția, unde va fi găzduită de Celtic Glasgow.
În grupa A Arsenal Londra va primi replica clubului elvețian FC Basel, iar campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad, pe cea a francezilor de la Paris Saint-Germain. În grupa B, Beşiktaş Istanbul o va avea ca adversară pe Dinamo Kiev, în timp ce Napoli va găzdui Benfica Lisabona.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑