Formula 1: Nico Rosberg şi Lewis Hamilton s-au întâlnit cu fanii din Malaezia



028 сентября 2016
Foto:cugetliber.ro
Piloţii de Formula1 ai echipei Mercedes, Nico Rosberg şi Lewis Hamilton, s-au întâlnit cu fanii din Malaezia ai acestui gen de sport. Evenimentul s-a produs în capitala Kuala-Lumpur, oraşul ce va găzdui în acest week-end Marele Premiu al Malaeziei în Formula 1.
Sportivii le-au oferit suporterilor autografe şi au făcut poze cu ei. Bine dispus, Hamilton a glumit încă în deschiderea conferinţei de presă.
În acest sezon Rosberg şi Hamilton luptă cot la cot pentru titlu de campion la individual. Chiar dacă sunt colegi de echipă, piloţii nu au de gând să cedeze unul în fața celuilalt.
"Aş zice că şansele noastre sunt egale. Noi ne luptăm pentru a cuceri titlul, iar până la finalul sezonului au rămas 6 etape. Nu ştiu ce trebuie de făcut exact pentru a deveni campion, deoarece abordez fiecare cursă în parte", a declarat pilotul Lewis Hamilton.
"Deocamadată nu îmi fac planuri mari. Sunt concentrat pe următoarea cursă, cea din acest week-end. Toate gândurile mele sunt legate de cursă şi îmi doresc să câştig", a relatat pilotul Nico Rosberg.
Rosberg este liderul clasamentului general şi are un avantaj de 8 puncte faţă de coechipierul său Hamilton.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑