Show de excepţie! Daniel Ricciardo a jucat rolul unui luptător într-un spectacol de Ziua Morţilor în Mexic



028 октября 2016
Foto: radiovacanta.ro
Show de excepţie cu participarea pilotului de Formula 1, Daniel Ricciardo. Australianul de la Red Bull Racing a jucat rolul unui luptător într-un spectacol consacrat Zilei Morţilor în Mexic, ţară care va găzdui al 19-lea Mare Premiu din acest sezon.
Ricciardo a dansat alături de oameni deghizaţi în schelete, iar la sfârşitul show-ului a învins "Moartea".
Daniel Ricciardo este una dintre cele mai dezinhibate persoane din Formula 1. Australianul îşi sărbătoreşte victoriile servind şampanie din propria gheată, iar acum a mai făcut o promisiune de acest gen. Dacă va câştiga Marele Premiu al Mexicului de duminică, Ricciardo a promis că va bea tequilla din gheata sa.
Cu trei etape înaintea finalului de sezon, Daniel Ricciardo se află pe locul trei în clasamentul piloţilor cu 227 de puncte, și are un avans de 50 în faţa celui de-al patrulea clasat, Sebastian Vettel. Astfel, încât australianul are şanse mari să încheie pe podium stagiunea actuală.
În Marele Premiu al Mexicului se anunţă o nouă bătălie incendiară între piloţii de la Mercedes, Nico Rosberg şi Lewis Hamilton, ce se află pe primele două locuri în clasamentul piloților.
Germanul are un avans de 26 de puncte în faţa campionului mondial în exerciţiu, fiecare eroare a căruia poate fi decisivă în lupta pentru titlu în aceste ultime trei etape rămase de disputat.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑