Milsami Orhei, doar victorii în ultimele cinci meciuri! Care este secretul acestei reuşite



028 октября 2016
sursa: publika.md
Milsami Orhei este echipa momentului în Divizia Naţională de fotbal. Ex-campioana a obţinut numai victorii în ultimele 5 etape și este liderul clasamentului, având un avans de patru puncte faţă de Dacia Chişinău, poziţionată pe locul secund.
"Dumnezeu ştie care e cheia succesului. Eu, alături de băieţi, îmi fac meseria din tot sufletul şi cu dăruinţă. La fel şi jucătorii: fac acelaşi lucru. Cred că, totuşi, asta e o cheiţă a succesului", a declarat tehnicianul clubului orheian, Andrian Sosnovschi.
Jucătorii clubului orheian susțin că sunt conștienți de faptul că le va fi greu să păstreze poziţia în clasament, mai ales că în următoarele etape vulturii vor întâlni două echipe cu pretenții: Zimbru şi Dacia din Capitală.
"Suntem foarte bucuroşi că acum ne aflăm pe primul loc, însă e greu să ne menţinem acolo. Oricum luptăm pentru titlu. Sunt 3-4 patru echipe acolo, în fruntea clasamentului, însă după orice meci se poate schimba totul. Avansul de patru puncte nu e atât de mare", a precizat fundaşul lui Milsami, Petru Racu. 
În derby-ul etapei a 13-a orheienii vor primi replica Zimbrului, de care au fost învinși în tur , la Chișinău, cu 0-1. Acum, însă, "vulturii" sunt considerați favoriţi.
"Atunci când echipa e lider, atmosfera e foarte bună, însă noi trebuie să uităm de meciurile precedente. Acum trebuie să fim cu gândul doar la meciul cu Zimbru. Ne mobilizăm pentru că avem nevoie doar de victorie", a spus mijlocaşul Ilia Jiguliov. 

"Cred că suntem favoriţi. Jucăm acasă şi suntem mai sus în clasament. Însă ne dăm bine seama că va fi un meci foarte greu", a adăugat antrenorul Andrian Sosnovschi. 
Partida Milsami - Zimbru va avea loc la Orhei, duminică, de la ora 14:00.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑