Steaua - CSM Bucureşti 30-31. Oaspeţii, în sferturile Cupei României



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Steaua - CSM Bucureşti 30-31. Oaspeţii, în sferturile Cupei României

La trei săptămâni după duelul cu Steaua din Liga Naţională, CSM a repetat succesul şi în optimile Cupei României. Liderul campionatului a avut un avans de patru goluri la pauză. Echipa lui Viorel Mazilu a marcat şi în inferioritate numerică şi a revenit pe tabelă.

Cu două minute înainte de final, Steaua a trecut pentru prima dată la conducere, dar meciul s-a decis în prelungiri. Scorul reprizelor suplimentare a fost de 3-2 pentru oaspeţi, care merg în "sferturi".

"În ultimele zece minute, au dovedit că sunt băieţi foarte bine pregătiţi fizic, dar şi psihic. Aceasta este munca noastră", a declarat antrenorul lui CSM, Bozo Rudic, care a fost completat şi de Marius Novanc. "Ne-am obişnuit ca în fiecare meci să câştigăm aşa, însă acest lucru ne arată că suntem o echipă bună".

De partea cealaltă, Viorel Mazilu şi-a criticat jucătorii la finalul partidei. "Am pregătit acest meci o săptămână, dar am făcut-o degeaba. Cum s-a intrat pe teren, fiecare jucător a luat-o razna şi a început să judece altfel. Sunt foarte dezamăgit. Eu cred că nu am mai jucat aşa de prost de foarte mult timp".

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑