Villarreal - Borussia M`gladbach 2-2. Echipele calificate se decid în ultima rundă



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Villarreal - Borussia M`gladbach 2-2. Echipele calificate se decid în ultima rundă

Villarreal şi Borussia Monchengladbach şi-au împărţit punctele pe "El Madrigal", într-un meci în care oricine câştiga, mergea în 16-imile Europa League. Aflate la un punct în spatele nemţilor, gazdele au condus în două rânduri.

Vietto a deschis scorul, dar Gladbach a egalat în minutul 55, după golul lui Raffael. Villarreal s-a aflat din nou în avantaj, după reuşita lui Cheryshev, însă nemţii au revenit peste alte patru minute. Elveţianul Xhaka a făcut 2-2, în urma unei reuşite spectaculoase din lovitură liberă.

Pe final, bara a privat-o de victorie pe Gladbach, care este neînvinsă, dar nu are voie să piardă în ultima etapă, cu Zurich, pentru a se califica în primăvara europeană. "Galbenii" au nevoie de victorie în Cipru, cu echipa lui Ioan Andone şi Nicoale Grigore, Apollon, pentru a merge şi ei mai departe.


Echipe de start:

Villarreal (4-4-2): Asenjo - Gaspar, Paulista, Ruiz, Costa - Cani (dos Santos), Trigueros, Bruno, Cheryshev - Uche (Pina) Vietto

Borussia M`gladbach (4-4-2): Sommer - Korb, Brouwers, Jantschke, Dominguez - Traore (Herrmann), Nordtveit, Xhaka, Hazard - Raffael, Hrgota (Kruse)

CLASAMENT

></strong></span></p><p style=VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑